fotografie: Tanakawho

Wilt u de activiteiten van NIKIM steunen, dan stellen wij dat erg op prijs.

Donateur worden
Een mogelijkheid om ons financieel te steunen is door donateur te worden. U kunt donateur worden door slechts 50 euro over te maken, elk volgend jaar betaalt u 25 euro. Ondersteun NIKIM, vul het formulier hieronderin en maak het bedrag over op bankrekening NL 14 TRIO 0197 7559 17 ten name van Nationaal Informatie en Kenniscentrum Integrative Medicine te Amsterdam. U bent dan voor een jaar donateur van het NIKIM.

Naam:

Adres:

E-mail:

Waar houd je je professioneel mee bezig / wat is je functie en waar werk je?

Wat zijn de redenen geweest om je aan te sluiten bij het NIKIM-netwerk?

Welke kennis en ervaring heb je op het gebied van (deelgebieden van) Integrative Medicine?

Welke wensen en verwachtingen heb je van het NIKIM-netwerk?

Mogen we je in contact brengen met anderen als die om jouw kennis en/of ervaring vragen? Ben je bereid jouw kennis en/of ervaring te delen?


U kunt zien hoe wij het geld besteden in het financieel jaarverslag 2014.

Als donateur bent u lid van ons netwerk. Het netwerk biedt de mogelijkheid om informatie en kennis uit te wisselen binnen een professioneel platform en deel te nemen aan activiteiten en informatie van het netwerk. Met uw donatie krijgt u tevens toegang tot de ledensite.  De ledensite bevat de mogelijkheid om met andere donateurs in contact te komen en geeft toegang tot een bibliotheek met achtergrondinformatie.

Nieuwsbrief ontvangen
Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten dan kunt u zich ook aanmelden voor de Nieuwsbrief.  Met deze nieuwsbrief informeert het bestuur van NIKIM haar donateurs en andere geinteresseerden over de ontwikkelingen zowel binnen NIKIM als in onze omgeving. De Nieuwsbrief wordt drie tot vier maal per jaar uitgebracht. Op deze manier blijft u  betrokken bij onze activiteiten. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected]